Για την επιστροφή/αλλαγή προϊόντων, οφείλετε πριν από τη λήξη της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να μας ενημερώσετε για τυχόν απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την Σύμβαση Πώλησης που έχουμε συνάψει, με μια ξεκάθαρη δήλωσή σας (πχ αποστολή e-mail, τηλεφωνικά) την οποία θα αποστείλετε/ απευθύνετε με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  • με τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της lifestylebrands.gr στο τηλέφωνο 28210 88203, κατά τα ωράρια λειτουργίας του (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00- 18:00).
  • με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected].

Η επιστροφή πραγματοποιείται συμπληρώνοντας το έντυπο «ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ» που βρίσκεται συνημμένο στο δελτίο αποστολής κατά την παραλαβή του προϊόντος, και εσωκλείοντας το έντυπο μαζί με τα προς επιστροφή προϊόντα εντός του δέματος και παραδίδοντας το στην εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier). Σε περίπτωση που επιλέξετε την ACS Courier για την επιστροφή των προϊόντων, η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν. Με την  υποβολή του Αιτήματος της Υπαναχώρησης, η Εταιρεία μας θα σας αποστείλει χωρίς καθυστέρηση στο email που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας ή την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας,  την επιβεβαίωση λήψης του αιτήματός σας.

Προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το συνημμένο στους Όρους και Προυποθέσεις E-Shop ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ, το οποίο μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το αποστείλετε/επισυνάψετε σύμφωνα με τα παραπάνω.

Το φάρμακο χρησιμοποιείται τοπικά με τη μορφή εγχύσεων σχετικά με αυτό στα σπηλαιώδη σώματα του πέους (ενδοκαβερνοσαλπιγγικά) ή με την έγχυση του διαλύματος στην ουρήθρα (ενδοουρηθρικά).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση ασκήσεως του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με τα ανωτέρω, οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που επιθυμείτε σε εμάς στη διεύθυνση:

Χ. & Ν. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΣΚΑΛΙΔΗ & ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 1 ( 1 ΟΡΟΦΟΣ ) ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ 73136

T. 28210-88203

άμεσα, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που τα παραλάβατε. Επίσης τα προϊόντα από την αγορά των οποίων υπαναχωρείτε, μπορούν να επιστραφούν και από εσάς σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα Karistanis Lifestyle Co. εάν επιθυμείτε απλή αλλαγή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή, αλλά την επιστροφή των χρημάτων σας, θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα μόνο στη διεύθυνση της εταιρείας μας που αναφέρεται ανωτέρω στο παρόν. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε καλή γενική κατάσταση, καθαρά και αχρησιμοποίητα, όπως παραδόθηκαν από την Εταιρεία. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά (συσκευασία, καρτελάκια και απόδειξη) που λάβατε με την παραλαβή του, διαφορετικά η Εταιρεία δεν παραλαμβάνει αυτά καθόσον συμφωνείτε ότι το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν έχει νομίμως ασκηθεί και σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος.  Η Εταιρεία ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται και τα οποία φέρουν βρωμιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλόλητας τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το κόστος της πρώτης επιστροφής των προϊόντων είναι δωρεάν, εφόσον η επιστροφή γίνει με την ACS courier. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μεταφορών ή τα ΕΛΤΑ, για να επιστρέψετε το προϊόν από την αγορά του οποίου υπαναχωρείτε, καταβάλλετε απευθείας σε αυτή το κόστος επιστροφής που θα συμφωνήσετε με την εν λόγω εταιρεία ταχυμεταφοράς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στους Όρους και Προϋποθέσεις του lifestylebrands.gr, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους επιστροφής από τον τρόπο που εμείς προσφέρουμε). Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός είκοσι (20) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που η Εταιρεία θα παραλάβει τα προϊόντα που επιστρέψατε σύμφωνα με τα ανωτέρω οριζόμενα και με την επιφύλαξη όσων ορίζονται με τους παρόντες όρους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Η επιστροφή των χρημάτων σας, εφόσον η αγορά του προϊόντος από την οποία υπαναχωρείτε έγινε με αντικαταβολή, πραγματοποιείται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού τον οποίο θα μας γνωστοποιήσετε κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης, στο έντυπο επιστροφής των προϊόντων, καθόσον με την αποδοχή των παρόντων όρων ρητά και ανεπιφύλακτα μας δηλώνετε ότι συναινείτε σε αυτόν τον τρόπο επιστροφής χρημάτων, συνέπεια υπαναχώρησης και επιστροφής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Ή PAY PAL

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή Paypal, τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν στο λογαριασμό σας που πραγματοποιήθηκε η χρέωση.