Σχετικά με εμάς

OUR JOURNEY

  • 1947 O ιδρυτής ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ με καταγωγή από την Μικρά Ασία κατασκευάζει αυτοσχέδια παράγκα πουλώντας μεταχειρισμένα στρατιωτικά έτοιμα ενδύματα και υποδήματα.
  • 70’s Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’70 και με την είσοδο του ΧΡΗΣΤΟΥ Χ. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗ υιού του ιδρυτή η επιχείρηση εξελίσσεται σε κατάστημα ορόσημο στο κέντρο της πόλης με νεωτερισμούς της εποχής.
  • 80’s Την δεκαετία του ’80 το κατάστημα ανανεώνεται και εξειδικεύεται στα είδη υπαίθριων δραστηριοτήτων.
  • 1992 Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Χ. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ πρωτοπορεί, αντιπροσωπεύοντας την “Columbia Spοrtswear” ως ένα από τα πρώτα αναγνωρίσιμα outdoor brands.
  • 2000 Αναλαμβάνοντας η 3η γενιά επεκτείνει και αναβαθμίζει τα φυσικά καταστήματα και συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες με περισσότερα δημοφιλή brands.
  • 2016 Opening του πρώτου franchise Superdry καταστήματος στην Κρήτη.
  • 2019 Δημιουργία Outlet καταστήματος.
  • 2021 Opening νέου concept “RESORT” στο παλιό λιμάνι.

ESTABLISED 1947

Με έτος ίδρυσης το 1947, το κατάστημα ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ, στο κέντρο των Χανίων, για τους ντόπιους είναι συνώνυμο με την ποιότητα, την εξειδίκευση και την εμπειρία στο ρούχο εξόρμησης και εκδρομής. Σήμερα οι 3ης γενιάς ιδιοκτήτες βασιζόμενοι στην πεποίθηση πως οι πελάτες αναζητούν πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες αντί μόνο για ένα προϊόν, εξελίσσουν και προωθούν την επιχείρηση τόσο ως ολοκληρωτικά ανακαινισμένες φυσικές παρουσίες όσο και στο εύρος των εταιρειών που αντιπροσωπεύουν, πλέον και ηλεκτρονικά ως LIFESTYLEBRANDS.

OUR FUTURE

Το LIFESTYLEBRANDS είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επώνυμων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, το οποίο απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά με μεγάλη ποικιλία προϊόντων από εταιρείες όπως THE NORTH FACE, COLUMBIA, NAPAPIJRI, SUPERDRY, FILA HERITAGE, HERSCHELL, SALOMON, BIRKENSTOCK, MC2 SAINT BARTH, SCOTCH & SODA, AMERICAN VINTAGE κ.α.
Η ιδέα γεννήθηκε από τις τάσεις της εποχής που όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει να φοράει στα καθημερινά του outfits πιο άνετες και χαλαρές γραμμές χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό.