Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Γενική Πληροφόρηση

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών δικαιωμάτων των πελατών μας, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας παίζει καθοριστικό ρόλο στη διευκόλυνση της σίγουρης χρήσης των προσφορών μας. Όταν επισκέπτεστε το lifestylebrands.gr, προσωπικά δεδομένα συλλέγονται, υποβάλλονται σε επεξεργασία και χρησιμοποιούνται. Με τις παρούσες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των δεδομένων, επιθυμούμε να τονίσουμε τη δέσμευσή μας να διαχειριζόμαστε τα δεδομένα σας με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο και να διευκρινίσουμε πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας. Τηρούμε τις διατάξεις της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων.

H ενημέρωση που ακολουθεί για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σάς υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή χρησιμοποιείτε κάποια από τις υπηρεσίες μας. Η ενημέρωση είναι κατηγοριοποιημένη. Έτσι, αν θέλετε, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τον λόγο για τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και να λάβετε τις σχετικές πληροφορίες. Θα σας ενημερώσουμε:

  • γιατί είμαστε αρμόδιοι να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία
  • για ποιο σκοπό τα επεξεργαζόμαστε
  • αν υποχρεούστε να μας παρέχετε τα σχετικά στοιχεία
  • τον χρόνο τήρησής τους
  • εάν υπάρχουν και άλλοι αποδέκτες των προσωπικών σας στοιχείων
  • αν σκοπεύουμε να διαβιβάσουμε τα εν λόγω στοιχεία σε άλλη χώρα, και
  • εάν κάνουμε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων ή προφίλ.

Διατηρούμε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων υπό τακτική επανεξέταση για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενημερωμένη και ακριβής.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, περιλαμβανομένου του ταχυδρομείου, του τηλεφώνου, της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, της τηλεομοιοτυπίας (fax) και ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Υπεύθυνο νομικό πρόσωπο υπό το πρίσμα της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η εταιρεία με την επωνυμία: Χ. & Ν. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ Α.Φ.Μ. 082850758 ΔΟΥ : ΧΑΝΙΩΝ, με έδρα την ΣΚΑΛΙΔΗ 7-11 ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 73136, Τηλ: 28210 88203

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα παρακαλoύμε όπως αποστείλατε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: info@lifestylebrands.gr

Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα και πώς τα συλλέγουμε

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορεί να αποδοθούν στο πρόσωπο σας (όπως όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, τηλέφωνο, διεύθυνση).

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, περαιτέρω δεδομένα συλλέγονται αυτόματα για τεχνικούς λόγους, όπως η διεύθυνση IP, την οποία διαθέτει ο πάροχος πρόσβασης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας για τη σύνδεση με το διαδίκτυο, ή πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα από την οποία επισκεφθήκατε την προσφορά μας, ή σε σχέση με το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται από εσάς (τεχνικές πληροφορίες). Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά στοιχεία, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία της ιστοσελίδας μας ενάντια στις επιθέσεις και την κατάχρηση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς. Οι περισσότερες από τις προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε μάς παρέχονται άμεσα από εσάς για έναν από τους παρακάτω λόγους:

  • Για και από επικοινωνία μέσω e-mail και μηνυμάτων στα social media
  • Για την έκδοση τιμολογίου
  • Αίτημα για αποστολή Newsletter
  • Εγγραφή ως Μέλος, σύνδεση και παραγγελία στο site www.lifestylebrands.gr
  • Τηλεφωνική επικοινωνία – Εξυπηρέτηση πελατών
  • Διαφήμιση
  • Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Τα Δικαιώματά σας Σχετικά με τα Προσωπικά Δεδομένα

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, έχετε δικαιώματα για τα οποία πρέπει να σας ενημερώσουμε. Τα δικαιώματα που μπορείτε να ασκήσετε είναι τα εξής:

To δικαίωμα στην ενημέρωση
Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και εύληπτες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και όσον αφορά τα δικαιώματά σας.

Το δικαίωμα της πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε, ανά πάσα στιγμή, αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μην λαμβάνετε πάντα όλες τις πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά στα άρθρα 12 και 15 του ΓΚΠΔ (link με τον Γενικό Κανονισμό)

Το δικαίωμα για διόρθωση

 Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε, ανά πάσα στιγμή, από μας να διορθώσουμε τις πληροφορίες που θεωρείτε ότι είναι ανακριβείς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε την συμπλήρωση των πληροφοριών που θεωρείτε ελλιπείς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά στα άρθρα 12,15 και 19 του ΓΚΠΔ.

Το δικαίωμα της διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το δικαίωμα στο άρθρο 17 του ΓΚΠΔ.

Το δικαίωμά σας στον περιορισμό της επεξεργασίας

 Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε την επεξεργασία των πληροφοριών σας σε ορισμένες περιπτώσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το δικαίωμα στα άρθρα 18 και 19 του ΓΚΠΔ

Το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία

 Έχετε το δικαίωμα να διατυπώσετε αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό το δικαίωμα στο άρθρο 6 του ΓΚΠΔ

 To δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία βάσει έννομων συμφερόντων
   Μπορείτε να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή όταν η εν λόγω επεξεργασία βασίζεται σε έννομο συμφέρον.

Το δικαίωμά σας στη φορητότητα δεδομένων

 Αυτό ισχύει μόνο για τις πληροφορίες που μας δώσατε. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε σε άλλον οργανισμό ή να τις δώσουμε σε εσάς. Το δικαίωμα ισχύει μόνο εάν επεξεργαζόμαστε πληροφορίες με βάση τη συγκατάθεσή σας, ή σύναψη σύμβασης και η επεξεργασία είναι αυτοματοποιημένη.

Συγκατάθεση, δικαίωμα αντίρησης

Στο βαθμό που θα χρησιμοποιούμε δεδομένα για έναν σκοπό, ο οποίος, σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις, απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, πάντα θα σας ζητάμε τη ρητή άδειά σας και να συνδέετε την άδεια που χορηγείτε σύμφωνα με τις διατάξεις για την προστασία δεδομένων. Η άδεια που χορηγείται μία φορά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, με αποτέλεσμα για το μέλλον και/ή μπορείτε να προβάλλετε αντιρρήσεις σε μελλοντικές χρήσεις των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης, έρευνας αγοράς και γνώμης. Σας παρακαλούμε για την κατανόησή σας, ότι η εφαρμογή της αντίρρησης/ανάκλησης της συγκατάθεσής σας μπορεί να απαιτήσει κάποιο χρόνο για τεχνικούς λόγους και ότι μπορεί να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από εμάς, εν τω μεταξύ. 

Για τους σκοπούς της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας ή της αντίρρησης, μια απλή κοινοποίηση αυτών μας αρκεί. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Με ταχυδρομείο: Χ. & Ν. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΣΚΑΛΙΔΗ 7-11 ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 73136, Τηλ: 28210 88203

 Με ηλεκτρονικό μήνυμα: info@lifestylebrands.gr. Στο βαθμό που λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε ακόμα πιο εύκολα, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο απεγγράφης (unsubscribe) από το Newsletter, που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Διευκρινίσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετε τα ανωτέρω σχετικά δικαιώματα χωρίς χρέωση, και εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματός σας θα σας απαντήσουμε σχετικά. Για περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιώματά σας και για την περίπτωση που θέλετε να υποβάλετε ένα αίτημα για παροχή πληροφοριών σχετικά, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ως άνω.

Διαβίβαση Δεδομένων

 Δεν θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους για σκοπούς άμεσης προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών, εκτός να έχετε ενημερωθεί προς τούτο και παρέχετε την συγκατάθεση σας, όπου αυτό απαιτείται. Χρησιμοποιούμε εκτελούντες επεξεργασίας, δηλαδή τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες σε εμάς και οι οποίοι εμπλέκονται στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, τα δεδομένα σας τηρούνται με ασφάλεια και θα διατηρούνται από τους εκτελούντες την επεξεργασία μόνο για την περίοδο που τους υποδεικνύουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να προβούν σε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός αν τους έχουμε δώσει ρητή εντολή να το κάνουν, ούτε να διαβιβάζουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλους τρίτους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είμαστε υποχρεωμένοι νομίμως να διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας. Για παράδειγμα, μετά από δικαστική απόφαση ή όταν συνεργαζόμαστε με άλλες εποπτικές αρχές κατά τη διεκπεραίωση καταγγελιών ή ελέγχων. Σε κάθε περίπτωση , θα το κάνουμε μόνον εάν έχουμε νόμιμη βάση για να διαβιβάζουμε τις σχετικές πληροφορίες.

Σε ποιους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά και δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων. Επιπλέον, τα δεδομένα σας διαβιβάζονται μόνο σε φορείς που βρίσκονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και ως εκ τούτου υπόκεινται στην αυστηρή νομοθεσία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ή σε όσους έχουν δεσμευθεί για τη συμμόρφωση με βάση αντίστοιχα πρότυπα ασφαλείας.

 Διαβίβαση στην εταιρία “X. KAI N. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΟΕ”

Διαβιβάζουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για την ολοκλήρωση και εκτέλεση των συμβάσεων σε σχέση με τις προσφορές στην ιστοσελίδα μας στην εταιρία “Χ. ΚΑΙ Ν. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ Ο.Ε” που έχει στην αποκλειστική ιδιοκτησία της το lifestylebrands.gr, με σκοπό την αποθήκευση σε κεντρικές βάσεις δεδομένων, καθώς και για σκοπούς τιμολόγησης και λογιστικής εντός της εταιρίας. Αυτό είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε χρήση όλων των προσφορών μας. Αν ζητήσετε παραλαβή από τα καταστήματα μας, το προσωπικό αυτών των καταστημάτων λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας, ώστε να είναι σε θέση να την επεξεργαστεί. Όταν επικοινωνείτε με το κατάστημα ή την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας σε περίπτωση ερωτήσεων, παραπόνων ή επιστροφών, καθώς και για άλλους λόγους, λαμβάνουν επίσης πρόσβαση στα δεδομένα της παραγγελίας σας, προκειμένου να είναι σε θέση να επεξεργαστούν το αίτημά σας

Διαβίβαση σε παρόχους υπηρεσιών

Όσον αφορά τις εργασίες του lifestylebrands.gr και για την εκτέλεση των συμβάσεων, διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών λειτουργούν για μας, π.χ. για κεντρικές υπηρεσίες πληροφορικής ή την φιλοξενία του lifestylebrands.gr, για την πληρωμή και την παράδοση των προϊόντων, ή για την εγκατάσταση υλικού, στους οποίους διαβιβάζουμε τα απαραίτητα στοιχεία (π.χ. όνομα, διεύθυνση) για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.

Κάποιες από αυτές τις εταιρείες συνεργάζονται με εμάς ως εξωτερικοί συνεργάτες επεξεργασίας δεδομένων, και ως εκ τούτου χρησιμοποιούν τα δεδομένα που παρέχονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Ως εκ τούτου, έχουμε συνάψει συμφωνίες με αυτές τις εταιρείες αναφερόμενοι στη λήψη μέτρων ασφαλείας και στην παρακολούθηση των μέτρων αυτών σε τακτική βάση. 

Σε αντίθεση με την εξωτερική επεξεργασία δεδομένων, διαβιβάζουμε δεδομένα σε τρίτους σε σχέση με την εκτέλεση των συμβάσεων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Για την παράδοση αγαθών σε μεταφορικές εταιρείες και σε εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών, όπως ορίζεται με την τοποθέτηση της παραγγελίας.

Για την πληρωμή των αγαθών στους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που καθορίζετε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, αυτή διενεργείται μέσω του παρόχου υπηρεσιών διακομιστή πληρωμών προς την Τράπεζα. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε τις πληροφορίες πληρωμής κατά τη συναλλαγή αυτή, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών ή λοιπά τραπεζικά ή άλλα στοιχεία. Εσείς παρέχετε αυτές τις πληροφορίες απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών αποκλειστικά.

 Διαβίβαση σε τρίτα μέρη

Τέλος, μεταδίδουμε τα δεδομένα σας εντός του πλαισίου εφαρμογής των υφιστάμενων Nόμων περί προστασίας δεδομένων σε τρίτα μέρη ή στις επίσημες αρχές, αν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε λόγω επίσημης οδηγίας ή εντολής δικαστηρίου, ή έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε, επειδή αυτό είναι απαραίτητο για τη δίωξη ποινικών αδικημάτων, ή για την προστασία και την επιβολή των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας.

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι μια υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Ως εκ τούτου, προστατεύουμε τα δεδομένα σας, που αποθηκεύονται σε εμάς μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι μας, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου.  

Σύνδεση με ιστοσελίδες άλλων εταιρειών

Η lifestylebrands.gr μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς τις ιστοσελίδες άλλων εταιρειών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα μέτρα προστασίας των δεδομένων για τις εξωτερικές ιστοσελίδες που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτών των συνδέσεων. Παρακαλείσθε να ενημερώνεστε σε σχέση με την προστασία των δεδομένων σας σε αυτούς τους εξωτερικούς διαδικτυακούς τόπους.

Υποβολή Καταγγελίας

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε παράτυπα ή παράνομα τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά, γνωστοποιώντας μας την συγκεκριμένη περίπτωση στο info@lifestylebrands.gr Εάν η απάντηση μας δεν σας ικανοποιήσει, τότε μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα , στο mail:

Δεδομένα Ανηλίκων

Δεν συλλέγουμε προληπτικά τα προσωπικά τους δεδομένα. Ωστόσο, μερικές φορές μας παρέχονται δεδομένα σχετικά με τα παιδιά κατά την παροχή κάποιας υπηρεσίας. Οι πληροφορίες στα σχετικά μέρη αυτής της πολιτικής ισχύουν για παιδιά καθώς και για ενήλικες. Η παρούσα πολιτική γράφθηκε σε απλή γλώσσα, έτσι ώστε ένα άτομο με ηλικίας τουλάχιστον 15 ετών να μπορεί να αντιλαμβάνεται τα κύρια σημεία της.

Επεξεργασία Δεδομένων Φυσικών Προσώπων

Επικοινωνία μέσω mail – μηνυμάτων στα social media

Σύντομη Περιγραφή

Ο ηλεκτρονικός λογαριασμός info@lifestylebrands.gr καθώς και οι ιστοσελίδες μας στα Social Media, αφορούν στην παροχή δυνατότητας επικοινωνίας οποιουδήποτε τρίτου με την επιχείρηση μας. Η επικοινωνία μπορεί να αφορά σε γενική ερώτηση αναφορικά με προϊόντα (πχ τιμές, διαθεσιμότητα κλπ), με τις διαδικασίες (πχ, αλλαγή – επιστροφή προϊόντος), παράπονα αναφορικά με την εξυπηρέτηση, παροχή πληροφοριών σχετικά με τις ώρες και ημέρες λειτουργίας κλπ. Μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με δικά μας αγαθά και υπηρεσίες μας, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από σας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, ακόμη και χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας στο θέμα αυτό. Μπορείτε να εναντιωθείτε στην παραλαβή αυτών των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία επιβάρυνση, εκτός από τα έξοδα μετάδοσης του ηλεκτρονικού μηνύματος σύμφωνα με τις συνήθεις από τους παρόχους χρεώσεις.

Ορισμένες ενημερωτικές ανακοινώσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκτέλεση της σύμβασης και τη λειτουργία του lifestylebrands.gr, για παράδειγμα αναφορικά με υπηρεσίες (π.χ. επιβεβαίωση της εγγραφής, πληροφορίες από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) ή με ένα πακέτο που υπόκειται σε χρεώσεις (π.χ. επιβεβαίωση της παραγγελίας, σχετικά με τη σύμβαση έγγραφα, την επεξεργασία των πληρωμών) δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Οι κοινοποιήσεις αυτές θα σας αποστέλλονται στο στοιχεία επικοινωνίας που έχουν παρασχεθεί από εσάς.

Σκοπός Επεξεργασίας

Η ενημέρωση και διαχείριση των θεμάτων που αφορά έκαστο mail-μήνυμα, στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών εξυπηρέτησης της επιχείρησης.

Υποκείμενα ΠΔ

Κάθε φυσικό πρόσωπο που επικοινωνεί μέσω της συγκεκριμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατηγορίες Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διεύθυνση e-mail ή και όνομα ή και επώνυμο ή και τηλέφωνο ή και ταχυδρομική διεύθυνση,  αναγνωριστικά μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πληροφορίες που μας έχουν διαβιβαστεί μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook/Instagram, όπως όνομα χρήστη (social media), προφίλ χρήστη, ή και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο επιλέξει να επικοινωνήσει το υποκείμενο των δεδομένων. Δεν υπάρχει προ διατυπωμένη φόρμα συλλογής στοιχείων.

Κατηγορίες Αποδεκτών Γνωστοποίησης – Πρόσωπα που έρχονται σ’ επαφή:

Ανάλογα με το μήνυμα – θέμα, ενδέχεται να κοινοποιηθεί σε συνεργαζόμενους προμηθευτές. Ανάλογα με το θέμα που αφορά το εκάστοτε mail, τα στοιχεία και το περιεχόμενο του τυγχάνει επεξεργασίας από τις κάτωθι διευθύνσεις ξεχωριστά ή και σε συνεργασία : Δ/νση Λιανικής, υπεύθυνοι Marketing, Τμήμα IT, Δ/νση Καταστήματος,  υπεύθυνοι λειτουργίας e-shop, υπάλληλοι εταιρείας.

Προθεσμία Διαγραφής

 Δια τους σκοπούς εξυπηρέτησης της αρχής της λογοδοσίας, αλλά και για λόγους εσωτερικού ελέγχου, τα στοιχεία που συλλέγονται από την συγκεκριμένη πηγή εισροής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τηρούνται για χρονικό διάστημα ενός έτους από την τελευταία επικοινωνία, μετά το πέρας της οποίας διαγράφονται .Τρίτες Χώρες ή Διεθνείς Οργανισμούς στους οποίους θα διαβιβαστούν τα δεδομένα δεν υπάρχουν.

Τιμολόγηση Φυσικών Προσώπων

Σύντομη Περιγραφή

Αφορά φυσικά πρόσωπα – επιτηδευματίες οι οποίοι πραγματοποιούν αγορές εντός των καταστημάτων

 Σκοπός Επεξεργασίας

Σύμφωνος με τις Διατάξεις που υπάρχουν στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Κατηγορίες Υποκειμένων των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Επιτηδευματίες – Φυσικά Πρόσωπα

Κατηγορίες Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Διεύθυνση έδρας

Κατηγορίες Αποδεκτών Γνωστοποίησης – Πρόσωπα που έρχονται σ’ επαφή

Δεν υπάρχουν αποδέκτες γνωστοποίησης.

Εργαζόμενοι στο Λογιστήριο καταστήματος, Ορκωτοί Ελεγκτές , Ταμίες

Προθεσμία Διαγραφής

10 έτη από την ημερομηνία έκδοσης

Τρίτες Χώρες ή Διεθνείς Οργανισμούς στους οποίους θα διαβιβαστούν τα δεδομένα

Δεν υπάρχουν

Newsletter

Σύντομη Περιγραφή

Η X. K N. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ Ο.Ε δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του site www.lifestylebrands.gr, να εγγραφούν στην υπηρεσία newsletter, από όπου και μπορούν να μαθαίνουν νέα γύρω από την μόδα και τις ενέργειες που γίνονται στο site όπως Προσφορές, εκπτώσεις και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Σκοπός Επεξεργασίας

Ενημέρωση, επικοινωνία, προώθηση.

Κατηγορίες Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Επισκέπτες – μέλη site

Κατηγορίες Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Υποχρεωτικά : όνομα, επώνυμο, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 Προαιρετικά : ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, οικογενειακή κατάσταση, φύλο.

Κατηγορίες Αποδεκτών Γνωστοποίησης- πρόσωπα που έρχονται σε επαφή

Συνεργαζόμενες εταιρείες παροχής στατιστικών υπηρεσιών, Εργαζόμενοι στο τμήμα Marketing ,στο τμήμα IT και στους αποδέκτες γνωστοποίησης

Προθεσμία Διαγραφής

Αόριστη Χρονική Διάρκεια / ταύτιση με τον ως άνω σκοπό και την δραστηριότητά του Υπεύθυνου Επεξεργασίας

Τρίτες Χώρες ή Διεθνείς Οργανισμούς στους οποίους θα διαβιβαστούν τα δεδομένα δεν γίνεται μεταβίβαση σε τρίτη χώρα

Εγγραφή, σύνδεση και παραγγελία – Μέλος site

Σύντομη Περιγραφή

Μέσω της ιστοσελίδας www.lifestylebrands.gr δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να γίνουν μέλη του lifestylebrands.gr, ώστε να έχουν συνεχή ενημέρωση και να μαθαίνουν νέα αναφορικά με το πολυκατάστημα και τις ενέργειες marketing και προώθησης προϊόντων που κατά καιρούς γίνονται.

Όταν εγγράφεστε και είστε συνδεδεμένοι ή όταν κάνετε μια παραγγελία ή όταν είστε συνδεδεμένοι κι αποπειράστε να κάνετε μια παραγγελία αλλά δεν την ολοκληρώνετε, συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και τα στοιχεία που μας παρέχετε εντός των πλαισίων εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία των προϊόντων και υπηρεσιών κατά την προσπάθεια παραγγελίας σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας στα στοιχεία που μας παρείχατε κατά την εγγραφή σας, οπότε και μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας. Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς, προκειμένου να καταστήσουν τις υπηρεσίες που χρειάζεστε εφικτές, επισημαίνονται ως υποχρεωτικά πεδία στα έντυπα. Άλλες πληροφορίες είναι προαιρετικές. Για τη σύναψη και εκτέλεση των συμβάσεων, ζητάμε, ανάλογα με την περίπτωση, πληροφορίες επικοινωνίας όπως το όνομα, η διεύθυνση για την παράδοση και την τιμολόγηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής που εσείς έχετε επιλέξει. Επιπλέον, κάνουμε χρήση των δεδομένων σας για τη διατήρηση της βάσης δεδομένων πελατών μας, ώστε μόνον τα σχετικά δεδομένα να αποθηκεύονται εκεί. Προκειμένου να αποφευχθούν τα σφάλματα πληκτρολόγησης και να διασφαλιστεί ότι τα τεμάχια που έχετε παραγγείλει πράγματι έχουν παραληφθεί από εσάς, ελέγχουμε εάν η διεύθυνση που έχετε εγγράψει είναι γραμμένη κατά τρόπο πλήρη και ακριβή.

Σκοπός Επεξεργασίας

Απόκτηση status μέλους lifestylebrands.gr, Ενημέρωση, Επικοινωνία, Προώθηση, Αγορά προϊόντων ,Αποστολή Παραγγελίας.

Κατηγορίες Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα επισκέπτες ιστοσελίδας

Κατηγορίες Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα, επώνυμο, φύλο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, στοιχεία πληρωμής.

Κατηγορίες Αποδεκτών Γνωστοποίησης Πρόσωπα που έρχονται σε επαφή

Συνεργαζόμενες εταιρείες παροχής στατιστικών υπηρεσιών, Εργαζόμενοι στο τμήμα Marketing ,στο τμήμα IT και στους αποδέκτες γνωστοποίησης, υπάλληλοι συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφοράς, υπάλληλοι εταιρείας

Προθεσμία Διαγραφής

Αόριστη Χρονική Διάρκεια / ταύτιση με την δραστηριότητα του Υπεύθυνου Επεξεργασίας

Τρίτες Χώρες ή Διεθνείς Οργανισμούς στους οποίους θα διαβιβαστούν τα δεδομένα δεν γίνεται μεταβίβαση σε τρίτη χώρα

Τηλεφωνική Επικοινωνία (Εξυπηρέτηση πελατών)

Σύντομη Περιγραφή

Αφορά στην παροχή δυνατότητας τηλεφωνικής επικοινωνίας, οποιουδήποτε τρίτου με την επιχείρηση μας. Η επικοινωνία μπορεί να αφορά σε γενική ερώτηση αναφορικά με προϊόντα  (πχ τιμές, διαθεσιμότητα κλπ), με τις διαδικασίες (πχ, παραγγελίες, αλλαγή – επιστροφή προϊόντος), παράπονα αναφορικά με την εξυπηρέτηση.

Σκοπός Επεξεργασίας

Επικοινωνία με πελάτες σε περίπτωση που ζητείται από εκείνους, ώστε να διευθετηθεί κάποιο πρόβλημα που έχει προκύψει με παραγγελίες, διαθεσιμότητες προϊόντων, πληροφορίες προϊόντων, επιστροφή προϊόντος ή παραγγελίας, καταχώρηση παραγγελίας ή άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν.                                       

Υποκείμενα Προσωπικών Δεδομένων

Επισκέπτες και Πελάτες e-shop                                

Κατηγορίες Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Υποχρεωτικά: Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, E-mail

Πηγές Δεδομένων

Τηλέφωνο

Νομιμότητα Επεξεργασίας

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης.

Αποδέκτες Γνωστοποίησης

Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών                      

Πρόσωπα που έρχονται σ’ επαφή

Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών                      

Μεταβίβαση σε Τρίτη χώρα

Τα δεδομένα δεν μεταβιβάζονται σε τρίτη χώρα.

Προθεσμία Διαγραφής

12 μήνες από την ημερομηνία επικοινωνίας 

Διαφήμιση

Σύντομη Περιγραφή

 Χρησιμοποιούμε διαφημιστικές πλατφόρμες τρίτων, όπως το Facebook, το Google, το Youtube, το Instagram, κλπ., για να σας στέλνουμε μηνύματα που απευθύνονται σε σας, με βάση τη συμπεριφορά και το μοτίβο περιήγησής σας, σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και τοποθεσίες αυτών των πλατφορμών για να αυξήσουμε την αποδοτικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών μας. Χρησιμοποιούμε λύσεις τρίτων,  για να μας βοηθήσουν να κάνουμε καλύτερη δουλειά στη στόχευση των εκστρατειών και των μηνυμάτων μας στους καταναλωτές μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα μοιράζονται με τις πλατφόρμες διαφημίσεων τρίτων και αυτές θα προσπαθούν να αντιστοιχήσουν το προφίλ σας στη βάση δεδομένων τους για να καθορίσουν τη βέλτιστη ώρα και τόπο (τη σελίδα που περιηγείστε) για να σας δείξουν μια διαφήμιση μας. Πρέπει επίσης να αναλύσουμε απαραίτητες πληροφορίες για να κατανοήσουμε τον αντίκτυπο των διαφημίσεων μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς οι συνέταιροι διαφήμισης μας βοηθούν να επιτύχουμε αυτό τον σκοπό, επισκεπτόμενοι τις ιστοτόπους τους:

Διαφημίσεις Facebook

Εξατομικευμένες διαφημίσεις Google

Πολιτικές διαφήμισης Google

Χρήση Cookies/Ετικετών/Pixel:

Ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως cookies, pixel και ετικέτες για τη συλλογή των πληροφοριών της συσκευής σας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα «Πολιτική Cookies»

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Συγκατάθεση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ   

Πληροφορίες ταυτότητας, Πληροφορίες επικοινωνίας , Πληροφορίες τοποθεσίας

Πληροφορίες αγοράς, Πληροφορίες συμπεριφοράς και προφίλ

Πληροφορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (εάν είναι διαθέσιμες )

Πληροφορίες δραστηριότητας (εάν είναι διαθέσιμες)

Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες προτιμήσεων (εάν είναι διαθέσιμες )

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Τα διατηρούμε για όσο διάστημα δεν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ    

Υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων, εταιρείες και Συνέταιροι πρακτορείων διαφήμισης, Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Φορείς παροχής υπηρεσιών στοχευόμενου μάρκετινγκ

Μεταβίβαση σε Τρίτη χώρα τα δεδομένα δεν μεταβιβάζονται σε τρίτη χώρα.

Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης

Σύντομη Περιγραφή

Εντός των καταστημάτων υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης το οποίο

αποτελείται από κάμερες διάσπαρτα τοποθετημένες , ο έλεγχος των οποίων γίνεται

από οθόνες που υπάρχουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο πρόσβαση έχουν

ειδικά εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα, όπως η ασφάλεια και η Δ/νση του εκάστοτε

καταστήματος.

Σκοπός Επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε σύστημα επιτήρησης για τον σκοπό της προστασίας προσώπων και

αγαθών. Η ασφάλεια ανθρώπων και εγκαταστάσεων

Κατηγορίες Δεδομένων Υποκειμένων Προσωπικών Δεδομένων

Εργαζόμενοι και επισκέπτες πολυκαταστημάτων

Κατηγορίες Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Εικόνα

Κατηγορίες αποδεκτών γνωστοποίησης – Πρόσωπα που έρχονται σ’ επαφή

Εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης, Οι εργαζόμενοι στην φύλαξη των

πολυκαταστημάτων, οι Δ/νσεις των πολυκαταστημάτων, ο Τεχνικός Δ/ντης

Προθεσμία Διαγραφής

Τα αρχεία διατηρούνται για 15 ημέρες, μετά το πέρας των οποίων διαγράφονται από

τον server

Μεταβίβαση σε άλλη χώρα

Δεν γίνεται μεταβίβαση

Νομιμότητα Επεξεργασίας

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε

ως υπεύθυνος επεξεργασίας (άρθρο 6 παρ. 1. στ ΓΚΠΔ). Η επεξεργασία γίνεται στην

βάση του άρθρου 6 παράγραφος 1 περίπτωση γ: η επεξεργασία είναι απαραίτητη για

τη συμμόρφωση με έννομη υποχρέωση του υπευθύνου επεξεργασίας ή και στ: η

επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το

δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που έχει ανατεθεί στον

υπεύθυνο επεξεργασίας υπέρτερα έννομα συμφέροντα

Ασφάλεια υποκειμένων

Παρατηρήσεις

Oι εργαζόμενοι και επισκέπτες των πολυκαταστημάτων ενημερώνονται για την ύπαρξη

του Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης μέσω ειδικών σημάνσεων εντός των χώρων του

εκάστοτε πολυκαταστήματος. Επίσης έχουν υιοθετηθεί οι κατευθυντήριες γραμμές

3/2019 σχετικά με την ικανοποίηση του δικαιώματος ενημέρωσης κατά την

επεξεργασία δεδομένων μέσω συστημάτων βιντεοεπιτήρησης και έχουν υιοθετηθεί

νέα υποδείγματα.

Υπεύθυνος επεξεργασίας:

«X. KAI N. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ Ο.Ε» ΣΚΑΛΙΔΗ 7-11 ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 73136  ΤΗΛ:2821088203

Σκοπός επεξεργασίας και νομική βάση:

Χρησιμοποιούμε σύστημα επιτήρησης για τον σκοπό της προστασίας προσώπων και

αγαθών. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που

επιδιώκουμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας (άρθρο 6 παρ. 1. στ ΓΚΠΔ).

Ανάλυση εννόμων συμφερόντων

Το έννομο συμφέρον μας συνίσταται στην ανάγκη να προστατεύσουμε τον χώρο μας και τα αγαθά που ευρίσκονται σε αυτόν από παράνομες πράξεις, όπως ενδεικτικά από κλοπές. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας καθώς και της περιουσίας του προσωπικού μας και τρίτων που νομίμως ευρίσκονται στον επιτηρούμενο χώρο. Συλλέγουμε μόνο δεδομένα εικόνας και περιορίζουμε τη λήψη σε χώρους που αξιολογήσαμε ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τέλεσης παράνομων πράξεων π.χ. κλοπής, όπως στα ταμεία μας, στους χώρους πώλησης και αποθήκευσης εμπορευμάτων και στην είσοδο, χωρίς να εστιάζουμε σε χώρους όπου ενδέχεται να περιορίζεται υπέρμετρα η ιδιωτική ζωή των προσώπων των οποίων λαμβάνεται η εικόνα, περιλαμβανομένου του δικαιώματός τους στον σεβασμό των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αποδέκτες

Το τηρούμενο υλικό είναι προσβάσιμο μόνο από το αρμόδιο / εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια του χώρου. Το υλικό αυτό δεν διαβιβάζεται σε τρίτους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις: α) προς τις αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές όταν περιλαμβάνει στοιχεία απαραίτητα για τη διερεύνηση μιας αξιόποινης πράξης, η οποία αφορά πρόσωπα ή αγαθά του υπευθύνου επεξεργασίας, β) προς τις αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές όταν ζητούν δεδομένα, νομίμως, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, και γ) προς το θύμα ή τον δράστη μιας αξιόποινης πράξης, όταν πρόκειται για δεδομένα τα οποία ενδέχεται να αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία της πράξης.

Χρόνος τήρησης

Τηρούμε τα δεδομένα έως και 15 ημέρες, μετά την πάροδο των οποίων διαγράφονται αυτόματα. Σε περίπτωση που στο διάστημα αυτό διαπιστώσουμε κάποιο περιστατικό, απομονώνουμε τμήμα του βίντεο και το τηρούμε έως και έναν (1) μήνα ακόμα, με σκοπό τη διερεύνηση του περιστατικού και την έναρξη νομικών διαδικασιών για την υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων μας, ενώ αν το περιστατικό αφορά τρίτον θα τηρήσουμε το βίντεο έως και τρεις (3) μήνες ακόμα.

Δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων

Τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν τα εξής δικαιώματα:

  • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε δικαίωμα να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε την εικόνα σας και, εφόσον αυτό ισχύει, να λάβετε αντίγραφο αυτής.
  • Δικαίωμα περιορισμού: έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία, όπως για παράδειγμα να μη διαγράψουμε δεδομένα τα οποία θεωρείτε απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία.
  • Δικαίωμα διαγραφής: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε δεδομένα σας.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση

info@lifestylebrands.gr ή επιστολή στην ταχυδρομική μας διεύθυνση ή καταθέτοντάς μας οι ίδιοι το αίτημα αυτοπροσώπως, στη διεύθυνση του καταστήματος. Για να εξετάσουμε ένα αίτημα που σχετίζεται με την εικόνα σας, θα πρέπει να μας προσδιορίσετε πότε περίπου βρεθήκατε στην εμβέλεια των καμερών και να μας δώσετε μια εικόνα σας, ώστε να μας διευκολύνει στον εντοπισμό των δικών σας δεδομένων και στην απόκρυψη των δεδομένων τρίτων εικονιζόμενων προσώπων. Εναλλακτικά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσέλθετε στις εγκαταστάσεις μας για να σας επιδείξουμε τις εικόνες στις οποίες εμφανίζεστε. Επισημαίνουμε επίσης ότι η άσκηση δικαιώματος εναντίωσης ή διαγραφής δεν συνεπάγεται την άμεση διαγραφή δεδομένων ή την τροποποίηση της επεξεργασίας. Σε κάθε περίπτωση θα σας απαντήσουμε αναλυτικά το συντομότερο δυνατόν, εντός των προθεσμιών που ορίζει ο ΓΚΠΔ.

Αλλαγές στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να διαφοροποιείται από καιρό σε καιρό, αντικατοπτρίζοντας τις ανάγκες των πελατών μας και την υπόσχεσή μας για μέγιστη προστασία και διαφάνεια σε ό, τι αφορά στα προσωπικά δεδομένα τους.

Θα ενημερώνουμε την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων όποτε είναι αναγκαίο, τροποποιώντας την ημερομηνία “τελευταίας ενημέρωσης” που αναγράφεται στην αρχή της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην δήλωση ή στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία «Χ. ΚΑΙ Ν. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ Ο.Ε» χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ, είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο είτε αποστέλλοντάς σας απευθείας σχετικό μήνυμα. Παρακαλούμε, να διαβάζετε την παρούσα δήλωση ανά τακτά διαστήματα, για να γνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο η «Χ. ΚΑΙ Ν. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ Ο.Ε» προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα σας.

Διάφορα

Όπως αναλύθηκε ανωτέρω αποθηκεύουμε και να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου,social media, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, ή όταν θέλατε να μας στείλετε πληροφορίες με κάποιο άλλο τρόπο και, ως εκ τούτου διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε εμάς για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα και τεχνικές πληροφορίες, στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ή τη δίωξη της κατάχρησης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στην ιστοσελίδα μας, π.χ. για τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων στην περίπτωση των επιθέσεων κατά των συστημάτων πληροφορικής μας. Τέλος, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, στο βαθμό που είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, όπως για παράδειγμα ενόψει μιας επίσημης οδηγίας ή μιας δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας, καθώς και για νομική υπεράσπιση.Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σας, η Επιχείρησή μας θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Σε περίπτωση πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή ύπαρξης μεγάλου αριθμού αιτημάτων, μπορεί η ανωτέρω προθεσμία του ενός (1) μηνός να παραταθεί περαιτέρω, για εύλογο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα ενημερώνεστε συνεχώς για την πορεία του αιτήματος σας.Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε ένα μήνα. Ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί περισσότερο από ένα μήνα εάν το αίτημά είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει περισσότερα αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε αναλόγως.Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν γνωστοποιούνται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε αυτά. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.Σε καμία περίπτωση η εταιρεία μας δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά προφίλ σας στους λογαριασμούς σας στα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης ούτε στις προσωπικές σας πληροφορίες, και αυτές δεν θα σας ζητηθούν ποτέ από εμάς. Για τα προσωπικά σας δεδομένα και την προστασία τους αποκλειστικά υπεύθυνες είναι οι εταιρείες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, Messenger, Google κλπ) και μπορείτε να ανατρέξετε στις σελίδες τους για να ενημερωθείτε πως προστατεύεστε.

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Instagram

Facebook

Google

Όπου τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από υπεύθυνους επεξεργασίας δεδομένων που δεν ανήκουν στην lifestylebrands.gr μέσω πλατφορμών, εφαρμογών ή άλλους δικούς τους σκοπούς, συμβουλευτείτε τη Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου του συγκεκριμένου υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων που δεν ανήκει στην εταιρεία μας, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν παραβαίνει τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή.

Αρμόδια εποπτική αρχή για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr/, τηλ. 2106475600.