Τρόποι Πληρωμής

Διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής. Καλείστε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για κάθε μια αγορά, καθόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα συνδυαστικού τρόπου πληρωμής για την ίδια παραγγελία.

  • Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της εταιρείας courier για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για την εξόφληση ποσού άνω των 500 Ευρώ, δε δύναται να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της αντικαταβολής, καθόσον δεν επιτρέπεται η πληρωμή σε μετρητά, οπότε και θα πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο μέσο πληρωμής. Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται δωρεάν, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση σας.

  • Πληρωμή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα

Μπορείτε για τις συναλλαγές σας να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες (Visa, MasterCard, Maestro, American Express). Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (RSA Encryption).  Για το σκοπό την πληρωμής συμπληρώνετε σε περιβάλλον της αντίστοιχης τράπεζας όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

  • Πληρωμή μέσω Pay Pal

Μπορείτε να πληρώσετε για τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεστε απευθείας στη σελίδα του PayPal. Επιβεβαιώνουμε ότι τo lifestylebrands.gr δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.

  • Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή για το ποσό της παραγγελία σας, με κατάθεση σε έναν εκ των κάτωθι τραπεζικών μας λογαριασμών στις ακόλουθες τράπεζες:

-ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

IBAN: GR 900 140 6600 66000 200 201 2986

-ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK

IBAN:  GR 070 260 2870 0004 20200 275 794

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : Χ. & Ν. ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό της «Χ ΚΑΙ Ν ΚΑΡΙΣΤΙΑΝΗΣ Ο.Ε» θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τα τυχόν έξοδα της τραπεζικής κατάθεσης βαρύνουν τον εντολέα (πελάτη). Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.  Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας από την τράπεζα, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο (2) εργάσιμες μέρες. Για την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε άμεσα με e-mail στο [email protected] το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού στην τράπεζα που σας εξυπηρετεί, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί το e-mail με το αποδεικτικό κατάθεσης εντός δύο (2) ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η παραγγελία θα ακυρώνεται μετά από ενημέρωση σας, από εμάς.

  • Πληρωμή με άτοκες δόσεις

Για αγορές από το κατάστημά μας άνω του ποσού των εκατό πενήντα ευρώ (150€ ) υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής του ποσού έως και σε έξι (6) άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το lifestylebrands.gr επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής, ήτοι την αποπληρωμή των Προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του lifestylebrands.gr. Οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν μέσω της Τράπεζας Alpha Bank.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τρόποι Αποστολής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τόπος παράδοσης

Τα Προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που δηλώνεται κατά την παραγγελία, εντός της  Ελλάδας και στην Κύπρο.

Τρόπος και Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος αποστολής των Προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες καθόσον ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις για λόγους μη αναγόμενους σε δική μας ευθύνη(δείτε κατωτέρω για το τι ισχύει σε περίπτωση καθυστέρησης κατά την παράδοση).

Τα Προϊόντα αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ACS courier για την Ελλάδα και την Κύπρο. Κατά την αίτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε ή να σας αποστείλουμε τα Προϊόντα. Ειδικότερα ισχύουν τα παρακάτω, με επιφύλαξη λόγων ανωτέρας βίας και μη αναγόμενους σε δική μας υπαιτιότητα:

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στους Όρους Χρήσης, εάν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί μέχρι τις 12:00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, οι χρόνοι παράδοσης έχουν ως εξής:

Για παραδόσεις εντός Ελλάδας

Τα Προϊόντα παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα εντός δύο (2) – τριών (3) εργασίμων ημερών ενώ σε δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά εντός πέντε (5) – επτά (7) εργάσιμων ημερών.

Για παραδόσεις στην Κύπρο

Τα προϊόντα παραδίδονται στην Κύπρο εντός πέντε (5) – επτά (7) εργάσιμων ημερών.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος της αποστολής σύμφωνα με τα ανωτέρω. Για πληροφορίες αναφορικά με το κόστος αποστολής, θα πρέπει να μεταβείτε στην Ενότητα «Εξοδα αποστολής».

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας οι παραγγελίες επεξεργαζόμαστε την επόμενη ημέρα. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους αργιών, ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

Να σημειώσουμε ότι επειδή οι παραγγελίες κατά την τιμολόγησή τους είναι συνδεδεμένες με το Online σύστημα των εταιρειών ταχυμεταφοράς που συνεργαζόμαστε και αναφέρονται στο παρόν, δεν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων σας με άλλη εταιρεία ταχυμεταφοράς της δικής σας επιλογής, πέραν της ACS Courier. Σε περίπτωση προβλήματος ή απορίας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 28210-88203.

Παραλαβή από το κατάστημα
Για παραλαβή από τα καταστήματα KARISTIANIS LIFESTYLE Co, Σκαλίδη 7-11 και SUPERDRY STORE, Σκαλίδη 22. Δεν υπάρχει καμμία χρέωση μεταφορικών

 

Έξοδα Αποστολής

 

Για παραδόσεις εντός Ελλάδος όπου η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τη ACS courier, τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:Για αγορές άνω των 90 € η αποστολή είναι δωρεάν.

Για αγορές κάτω των 90 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 4.50 € για απλή αποστολή.

Η αντικαταβολή στην Ελλάδα είναι δωρεάν.

Για παραδόσεις εντός Κύπρου όπου η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τη ACS courier, οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Η αντικαταβολή για την Κύπρο είναι δωρεάν ενώ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 9.90 € για απλή αποστολή.